Aktuális pályázati felhívások
Az Ipari Parkokról szóló 297/2011. (XII. 22.) Korm. rendelet 2. § (1) pontja alapján a nemzetgazdasági miniszter pályázatot ír ki a "Tudományos és Technológiai Park" cím elnyerésére. A Nemzetgazdasági Minisztérium célja, hogy jelen pályázattal lehetőséget adjon a "Tudományos és Technológiai Park" cím elnyerésére olyan szervezetek számára, amelynek a vállalkozások versenyképességének növelésével vonzó befektetési környezetet teremtenek.
Forrás: pafi.hu
2014. március 26.
Elindult az Új Széchenyi Terv keretében a Versenyképes IKT szektor fejlesztése (GOP-3.3.4.) felhívás társadalmi egyeztetése.
Forrás: palyazat.gov.hu
2014. március 26.
A meghirdetett pályázat a köznevelésben, illetve a felsőoktatásban tanuló, a tudomány művelése iránt elkötelezett és meghatározott témában elmélyedni képes tehetséges tanulók és hallgatók támogatását és munkájuk elismerését szolgálja. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a pályázattal elő kívánja segíteni a hazai tudományos élet utánpótlásának biztosítását. A pályamunkák készítésekor a tapasztalt, sikeres kutatók és a diákok új típusú kapcsolatával új alternatívák nyílnak meg a kutatásban az utánpótlás nevelésére.
Forrás: pafi.hu
2014. március 12.
A kormány 830 millió forintos kerettel programot indít a fiatalok vállalkozóvá válásának támogatására a Közép-magyarországi régióban. Azok a 18 és 35 év közötti fiatal, önálló vállalkozás indítására vállalkozó természetes személyek pályázhatnak, akik a Közép-magyarországi régióban igazolt állandó lakcímmel rendelkeznek, életvitelszerűen ott tartózkodnak, valamint rendelkeznek vállalkozási szemlélettel, képességgel, és reális ötletük van a leendő vállalkozás tevékenységére vonatkozóan.
Forrás: pafi.hu
2014. március 12.
Az Eötvös József Collegium Diákbizottsága 2014. április 25-27. között rendezi meg a XV. Eötvös Konferenciát. A Konferenciára a hagyományokhoz híven a bölcsészet-, társadalom- és természettudományok, az informatika, illetve a pedagógiatörténet területeiről várják az előadni kívánó graduális (alap- és mesterképzéses) hallgatókat. A konferenciára önálló kutatásra épülő, tudományos igényű előadásokat várnak.
Forrás: pafi.hu
2014. február 11.
Az Általános Vállalkozási Főiskola pályázatot hirdet bármely gazdasági ágazatban működő Magyarországon telephellyel rendelkező mikro - kis és középvállalkozás, nagyvállalat, non-profit szervezet államháztartáson belül (pl. önkormányzat) és államháztartáson kívül (alapítvány, társadalmi szervezet, egyéb civil szervezet, kht.) részére, amely minimum egy teljesen lezárt üzleti évvel rendelkezik. A pályázat célja a vállalkozások, szervezetek bekapcsolása a jövő gazdasági szakember generációjának képzésébe.
Forrás: fivosz.hu
2014. február 11.
A rövid távú kutatási támogatás az intézmények publikációs tevékenységének megkönnyítését célozza. Pályázhatnak olyan egyetemi tanszékek, egyetemi és akadémiai intézetek, kutatócsoportok (továbbiakban szervezet), melyek fiatal (35 éves korig) tudományos kutatók, doktoranduszok, diákköri hallgatók náluk elért, az alapítvány célkitűzéseihez illeszkedő kutatási eredményeinek konferenciákon, vagy közlemény formájában történő publikálását támogatni kívánják.
Forrás: pafi.hu
2014. február 07.
A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala kiemelt fontossággal kezeli, hogy felhívja a fiatalok figyelmét a szellemitulajdon-védelmi kérdések jelenlétére a napi életben, és a szellemitulajdon-védelem szerepére a gazdasági folyamatokban. Ennek a munkának a részeként a hivatal évtizedes múltra visszatekintő pályázatot ír ki minden évben végzős felsőoktatási hallgatók részére.
Forrás: sztnh.gov.hu
2014. február 03.
Módosult az Új Széchenyi Terv keretében megjelent „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása” című (GOP-2011-1.1.1 kódszámú) pályázati felhívás dokumentációja.
Forrás: palyazat.gov.hu
2014. február 03.
Az ösztöndíj célja a fiatal, tehetséges oktató-kutatók, művészek anyagi és szakmai támogatása, a kiemelkedő kutatási, fejlesztési teljesítmény ösztönzése és elismerése, valamint a tudományos utánpótlás képzésének és biztosításának elősegítése.
Forrás: pafi.hu
2014. január 23.
 
Jogszabálykeresés
2012. július 24.
Bővebben...
Honlaptérkép
2012. július 24.
Bővebben...
Adatvédelem
2012. július 24.
Bővebben...
Impresszum
2012. július 24.
Bővebben...
© Nemzeti Innovációs Hivatal 1061 Bp, Andrássy út 12., Telefon: (+361) 484 2500, Fax: (+361) 318 7998