Kapcsolat
Pályázat EU K+F Kapcsolati Iroda brüsszeli kialakítására és működtetésére
Program meghirdetése:
. .
Végső beadási határidő:
2008. november 14.

Link küldés
.
PDF
Cikk nyomtatás
Pályázat EU K+F Kapcsolati Iroda brüsszeli kialakítására és működtetésére
A Kutatási és Technológiai Innovációs Alapról szóló 2003. évi XC. Törvénnyel összhangban a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal (NKTH) a kutatás- fejlesztési tárca nélküli miniszter nevében pályázatot hirdet K+F és technológiai innovációt erősítő szolgáltatásokat nyújtó, EU brüsszeli kapcsolati iroda létrehozására.

Tisztelt Pályázók!

Az EU K+F Kapcsolati Iroda brüsszeli kialakítására és működtetésére című pályázati útmuató módosult. A módosításokat kiemelve, piros színnel jelöltük. Kérjük, figyelemmel olvassa el az útmutatót!

A támogatás célja

A pályázat célja K+ F és technológiai innovációt erősítő szolgáltatások erősítése brüsszeli kapcsolati iroda keretében, mely hozzájárul az Európai Unió kutatási programjaiban való aktív és sikeres hazai részvétel elősegítéséhez, tanácsadási és képzési szolgáltatások nyújtásán keresztül.

A pályázattal egy brüsszeli székhelyű EU K+F iroda kialakítását kívánjuk elősegíteni, amely releváns és naprakész információval, személyre szabott szolgáltatásokkal és kapcsolati tőkével látja el és támogatja a hazai kutatóközösséget.

A pályázat célkitűzéseinek elérése érdekében a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap terhére a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal, 250 MFt-ot, azaz kétszázötven millió Ft-ot biztosít. A pályázatok várható száma: 5-8. A támogatott projektjavaslatok száma: 1.

A pályaművek benyújtásának helye, módja, határideje

A pályázati csomagot – amely tartalmazza a pályaművet magyar és angol nyelven 1 eredeti példányban, a gazdasági mellékleteket 1 példányban és a CD-mellékletet 1 példányban – zárt csomagolásban a következő címre kell benyújtani:

Nemezeti Kutatási és Technológiai Hivatal
1117 Budapest
 Neumann J. u. 1/C.

A benyújtandó/beküldött csomagra rá kell írni a pályázat betűjeles azonosítóját, amely a felhívás címoldalán található és a pályamű 8 karakteres azonosítóját a pályázati űrlap [11a] mezőjéből:

-

A pályázati csomag benyújtásának határideje: 2008. november 14.

A kitöltött Pályázati űrlap elektronikusan feldolgozható adattartalmát elektronikus levél mellékleteként el kell küldeni az alap2008@nkth.gov.hu címre az űrlap kitöltési és beküldési útmutatójában foglaltak szerint.

Utolsó módosítás: 2009. február 09.
 
Jogszabálykeresés
2012. július 24.
Bővebben...
Honlaptérkép
2012. július 24.
Bővebben...
Adatvédelem
2012. július 24.
Bővebben...
Impresszum
2012. július 24.
Bővebben...

© Nemzeti Innovációs Hivatal 1061 Bp, Andrássy út 12., Telefon: (+361) 484 2500, Fax: (+361) 318 7998